Rotterdam, 16 mei 2024 – MrWork is blij om mede te delen dat Paul Storimans het team komt versterken. Paul neemt ongelooflijk veel kennis mee van de recruitment industrie en heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan het succes van diverse recruitment services- en recruitment tech bedrijven. Paul ziet op zijn beurt veel potentie in MrWork, vanwege de ontwikkelingen in de recruitment marketing en de positie die MrWork in de markt heeft verworven. Ze slaan de handen ineen om nog meer directe en indirecte werkgevers te helpen bij het makkelijker werven van het beste talent.

Een bekende naam

We kennen Paul Storimans vooral als oprichter en voormalig managing director van Sterksen, een groot bureau op het gebied van IT interim, W&S en RPO dienstverlening. In 2021 is Sterksen verkocht en ging Paul verder in de recruitment software wereld, een tak van sport die altijd zijn interesse en focus gehad heeft. De afgelopen jaren adviseerde hij o.a. Joboti en Stichting Guruz en nu kiest hij voor de nummer 1 in recruitment marketing software: MrWork.

MrWork is een snelgroeiende scale-up die met hun software werkgevers en intermediairs helpt om makkelijker zelfstandig het beste talent te werven. Met hun game-changing technologie willen ze de recruitment wereld op zijn kop zetten, in positieve zin uiteraard. Paul ziet veel kansen voor recruitment marketing automation (RMA): “Recruitment smelt meer en meer samen met marketing. Voorheen waren marketing en recruitment twee losse disciplines, maar nu moet je deze twee met elkaar integreren om het beste talent aan te kunnen trekken. Dat verandert het business model en dat vraagt specifieke software oplossingen? Ik verwacht dat RMA echt groot en belangrijker zal worden voor werkgevers en bureaus in de komende jaren.”

Veel potentie

Paul verbindt zich aan MrWork, omdat hij veel potentie ziet om de organisatie verder te laten groeien. “MrWork heeft een grote klantenportefeuille in Nederland en daarmee al een mooie positie op de markt als recruitment software leverancier. Daarnaast kent MrWork veruit het grootste team aan experts waarmee je echt verder kunt bouwen. Ik verwacht dat we samen mooie dingen gaan realiseren,” vertelt Paul.

Focus op de staffing industrie

Paul ziet volop kansen voor de inzet van RMA bij recruitment en staffing agencies, want hun grootste uitdagingen van dit moment zijn te tackelen met slimme software. Met Pauls grote netwerk en kennis van behoeften in de staffing industrie, zal hij zich dan ook op deze sector gaan focussen.

“Samen met de collega’s van marketing, sales en product development gaan we actief de staffing markt op. We gaan in gesprek met prospects en klanten om te luisteren waar de kansen liggen om hun succes te vergroten met behulp van onze software. Daar hoort uiteraard het toevoegen en/of aanpassen van functionaliteiten bij, zodat er een mooie match is tussen de behoeften van bureau recruiters en de oplossing die de MrWork software biedt.”

Paul Storimans

Mees van Velzen, oprichter en CEO van MrWork, is verheugd dat Paul zich bij de organisatie voegt.

“Met Paul sluiten we – na Jan van Goch – opnieuw iemand aan met een enorm track record in de recruitment industrie die een actieve rol binnen MrWork zal gaan vervullen. Paul deelt ons enthousiasme voor marketing automation, waardoor we een instant match waren met elkaar. Met zijn ervaring en netwerk zal Paul een enorme impact hebben op onze groei.”

Mees van Velzen, oprichter en CEO van MrWork

Ook interessant

Plan een belletje

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief