×

Boek een gratis demo met een Recruitment Marketing expert van MrWork

In een aantal minuten begeleiden wij jou door onze technologie. Dit geeft een duidelijk overzicht hoe onze technologie kan worden ingezet om jouw recruitment marketing strategie te optimaliseren en je time to hire te verkorten.

Jouw employer brand en vacatures op het perfecte moment bij het juiste talent.
88% van de arbeidsmarkt is niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Hoe zorg je er dan toch voor dat jouw bedrijf en jouw vacatures op de radar komen bij al jouw kandidaten? Ons antwoord: met gerichte inzet van recruitment marketing.

Waarom onze tech

De belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje
Icoon talentpools
Talentpools
Door talentpools te bouwen van kandidaten met verschillende levels van interesse, zorg jij voor maximale conversie op het juiste moment. Dit maakt de MrWork technologie zowel voor doorlopende als ad-hoc recruitment vraagstukken de optimale oplossing.
Icoon candidate journey
Candidate journey
Bouw gepersonaliseerde candidate journeys. Laat jouw kandidaten relevante content zien die afhankelijk is van waar zij zich op dat moment bevinden in hun oriëntatieproces.
Icoon data
Profiteer van big data
Bouw je eigen data en profiteer van onze data. Leer je doelgroep steeds beter kennen door jouw resultaten te vergelijken met campagnes voor soortgelijke doelgroepen.

MrWork Jobs & Brand Activation

Unieke technologie voor ieder recruitment vraagstuk
Of je nu de behoefte hebt om je werkgeversmerk te laden bij je doelgroep of snel je vacatures onder de aandacht wilt brengen bij de juiste mensen, met onze technologie zorg jij ervoor dat je jouw recruitmentdoelen bereikt en de juiste kandidaten voor je vacatures aantrekt.
MrWork Jobs
Al jouw vacatures altijd (geautomatiseerd) online op de beste kanalen voor een flexibel budget per dag! Met MrWork Jobs bespaar je tijd, zet je de best converterende kanalen in voor vacatures en bereik je zowel de latente als actieve kandidaten uit de doelgroep. Werf makkelijk en effectief de juiste kandidaten voor al jouw vacatures.
MrWork Brand Activation
Laad jouw employer brand bij de beste kandidaten op het ideale moment via de juiste kanalen. Zo trek je zelfstandig kandidaten aan die passen bij jouw cultuur en organisatie. Richt met de technologie van MrWork een gepersonaliseerde candidate journey in. Bouw zo talentpools van kandidaten die geïnteresseerd zijn in jou als werkgever.

Testimonials

Onze klanten aan het woord

Ontdek hoe de technologie van MrWork voor jou werkt
Wil jij meer weten over hoe onze recruitment technologie jou kan helpen bij het werven van de beste kandidaten voor je vacatures? In ongeveer 30 minuten leidt een van onze experts je door ons dashboard en maak je vrijblijvend kennis met de recruitment technologie van MrWork. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden die onze technologie biedt voor jouw recruitment strategie