Voordat je solliciteert wil je dit weten:

Onze missie is om het sollicitatieproces gelijkwaardiger te maken. Dit doen we door bedrijven en kandidaten elkaar online makkelijker te laten vinden. In 2021 groeien we als onderneming ondanks de corona crisis met meer dan 50%. De komende jaren willen we hier nog een schepje bovenop doen en uitgroeien tot de marktleider in marketing technologie voor recruitment.

Om deze groei te verwezenlijken en onze missie te volbrengen zoeken wij mensen met passie, die graag aan de rand van hun comfort zone opereren en de wil hebben om te groeien. Wij doen er alles aan om de juiste omgeving te creëren waarin jij als professional wordt uitgedaagd, autonoom kunt werken en je maximaal kunt ontwikkelen.

Onze cultuur is daarom gebaseerd op vrijheid gecombineerd met hoge verantwoordelijkheid. Dit komt tot uiting in de volgende zaken:

 • Iedereen is vrij om remote te werken naar eigen inzicht
  Je bent vrij om te werken hoe en waar je wilt. Wil jij een tijdje werken vanuit een hangmat in Portugal? Geen probleem!

 • Je hebt onbeperkte vrije dagen
  We vinden het belangrijk dat je hard werkt en aan je rust toekomt. Bovendien geloven we erin dat als je regelmatig afstand neemt en uitschakelt, jij beter werk levert. Wat dit betekent is voor iedereen anders. Daarom is iedereen vrij om dit naar eigen inzicht in te richten.

 • Iedere 2e vrijdag werken we samen op kantoor
  We zijn ervan overtuigd dat iedereen op haar eigen manier moet kunnen werken om zo productief mogelijk te zijn. We denken ook dat we inspiratie vooral halen uit samenwerken en samen zijn. Daarom werken we iedere 2e vrijdag op kantoor met elkaar. We richten deze vrijdagen in met inspiratiesessies, updates en natuurlijk borrels.

 • Je krijgt budget om je home office in te richten
  Een goede werkplek is essentieel als je thuis prettig wilt werken. Wij faciliteren jou hierin.

 • We kijken kritisch naar output
  Met vrijheid gaat verantwoordelijkheid gepaard. We zoeken mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn, willen samenwerken én autonoom kunnen opereren. Omdat onze medewerkers zoveel vrijheid hebben, zijn resultaat, initiatief en samenwerking zeer belangrijk. Pas als je op alledrie deze pijlers goed scoort ben jij succesvol bij MrWork.

 • We communiceren op een directe manier met collega's
  Feedback staat centraal in hoe we met elkaar omgaan. Zowel het ontvangen als het geven van feedback is niet altijd makkelijk. Toch streven we ernaar om dit zo veel mogelijk te doen. Zo zorgen we voor maximale groei als individu en als bedrijf.

Niet geheel onbelangrijk, je komt ook nog eens te werken op ons mooie kantoor in hartje Rotterdam inclusief gezellig dakterras met het beste uitzicht van de stad!

Meer weten over onze cultuur? Chat dan via de Whatsapp pop-up rechtsonder direct met één van onze medewerkers.

Verloop van een sollicitatiegesprek bij MrWork

We streven naar een gelijkwaardig sollicitatieproces. Daarom lopen onze sollicitatiegesprekken misschien wat anders dan jij gewend bent. We beginnen met een uitgebreide intro over MrWork en onszelf. Niet omdat wij nou zo graag over ons zelf praten, maar we geven jou graag een goed beeld van wie wij zijn. Het daaropvolgende half uur mag jij ons de hemd van het lijf vragen. Het is tenslotte niet zomaar wat om over te stappen naar een nieuwe werkgever. Daarna zullen we in gesprek gaan over jou en hoe je tegen de wereld aankijkt. Tot slot volgt er direct in het gesprek feedback van beide kanten. Dit is bij MrWork een vast onderdeel van iedere meeting, dus ook van ons gesprek.

Word jij enthousiast van ons verhaal? Dan hebben we in ieder geval een match op cultuur. We hebben de functies onder aan de pagina momenteel openstaan. Een open sollicitatie op sollicitatie@mrwork.nl is ook altijd welkom!

Join our team

Customer Success Manager

MEDIOR / SENIOR HBO

arrow