werken bij mrwork

Alles wat je moet weten over werken bij ons

Er gaat natuurlijk niks boven een kopje koffie om een gevoel te krijgen bij hoe het is om te werken bij MrWork. Op deze pagina nemen we je alvast mee in onze bedrijfscultuur, waar we voor staan en wat je van ons kunt verwachten wanneer je bij ons solliciteert.

Bekijk onze vacatures

Wij willen het sollicitatieproces gelijkwaardiger maken

Het is onze missie is om het sollicitatieproces gelijkwaardiger te maken. Dit doen we door bedrijven en kandidaten elkaar online makkelijker te laten vinden. In 2021 groeiden we als onderneming ondanks de corona crisis met meer dan 70%. De komende jaren willen we hier nog een schepje bovenop doen.

Wij zorgen voor de juiste omgeving waar jij je maximaal kan ontwikkelen

Om de beoogde groei te verwezenlijken en onze missie te volbrengen zoeken wij mensen met passie, die graag aan de rand van hun comfort zone opereren en de wil hebben om te groeien. Wij doen er alles aan om de juiste omgeving te creëren waarin jij als professional wordt uitgedaagd, autonoom kunt werken en je maximaal kunt ontwikkelen.

 • Favoriete MrWork momentje

  ‘Mijn collega's inmaken met een potje tafeltennis na de lunch - like that!’

  Tom, Sales Consultant
 • Favoriete MrWork momentje

  ‘Eind van de maand met z'n allen reflecteren op onze prestaties met drankjes en snacks op tafel - heerlijk.’

  Sabine, Digital Marketeer
 • 1

  Iedereen is vrij om remote te werken naar eigen inzicht

  Je bent vrij om te werken hoe en waar je wilt. Wil jij een tijdje werken vanuit een hangmat in Portugal? Geen probleem!

  Ik heb 6 weken remote gewerkt in Spanje, dat beviel zeer goed!

  Ruud, customer success manager
 • 2

  Je hebt onbeperkte vrije dagen

  We vinden het belangrijk dat je hard werkt en aan je rust toekomt. Bovendien geloven we erin dat als je regelmatig afstand neemt en uitschakelt, jij beter werk levert. Wat dit betekent is voor iedereen anders. Daarom is iedereen vrij om dit naar eigen inzicht in te richten.

 • 3

  Iedere 2e donderdag werken we samen op kantoor

  We zijn ervan overtuigd dat iedereen op haar eigen manier moet kunnen werken om zo productief mogelijk te zijn. We denken ook dat we inspiratie vooral halen uit samenwerken en samen zijn. Daarom werken we iedere 2e donderdag op kantoor met elkaar. We richten deze donderdagen in met inspiratiesessies, updates en natuurlijk borrels.

 • 4

  Je krijgt budget om je home-office in te richten

  Een goede werkplek is essentieel als je thuis prettig wilt werken. Wij faciliteren jou hierin.

  Ik werk afwisselend thuis en op kantoor. Een goede werkplek mag thuis niet ontbreken. Super fijn dat dat gefaciliteerd wordt!

  Sabine, Digital Marketeer
 • 5

  We kijken kritisch naar output

  Met vrijheid gaat verantwoordelijkheid gepaard. We zoeken mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn, willen samenwerken én autonoom kunnen opereren. Omdat onze medewerkers zoveel vrijheid hebben, zijn resultaat, initiatief en samenwerking zeer belangrijk. Pas als je op alledrie deze pijlers goed scoort ben jij succesvol bij MrWork.

 • 6

  We communiceren op een directe manier met collega's

  Feedback staat centraal in hoe we met elkaar omgaan. Zowel het ontvangen als het geven van feedback is niet altijd makkelijk. Toch streven we ernaar om dit zo veel mogelijk te doen. Zo zorgen we voor maximale groei als individu en als bedrijf.

 • Favoriete mrwork momentje

  ‘Vrijdagochtend starten met een koffietje op het dakterras - love it.’

  Robin, Customer Success Manager
 • Favoriete mrwork momentje

  ‘Werken met uitzicht over de mooiste stad van Nederland - geweldig!’

  Jana, Online Marketeer

Het sollicitatiegesprek

We streven naar een gelijkwaardig sollicitatieproces. Daarom lopen onze sollicitatiegesprekken misschien wat anders dan jij gewend bent.

We beginnen met een uitgebreide intro over MrWork en onszelf. Niet omdat wij nou zo graag over ons zelf praten, maar we geven jou graag een goed beeld van wie wij zijn.

Het daaropvolgende half uur mag jij ons de hemd van het lijf vragen. Het is tenslotte niet zomaar wat om over te stappen naar een nieuwe werkgever.

Daarna zullen we in gesprek gaan over jou en hoe je tegen de wereld aankijkt.

Tot slot volgt er direct in het gesprek feedback van beide kanten. Dit is bij MrWork een vast onderdeel van iedere meeting, dus ook van ons gesprek.

Meer weten over onze cultuur?

Meer weten over onze cultuur?

Join our team

Onze vacatures