×

Boek een gratis demo met een Recruitment Marketing expert van MrWork

In een aantal minuten begeleiden wij jou door onze technologie. Dit geeft een duidelijk overzicht hoe onze technologie kan worden ingezet om jouw recruitment marketing strategie te optimaliseren en je time to hire te verkorten.

''Dankzij de softwareoplossing van MrWork kunnen onze regionale recruiters binnen 1 minuut zelfstandig en geautomatiseerd een vacature campagne starten, met de juiste targeting, content- en boodschap!''


uitdaging
De techniek van MrWork helpt Lidl bij de automatisering van de vacature-strategie voor verschillende functieprofielen binnen Nederland
De recruiters van Lidl maken sinds een aantal maanden intensief gebruik van de technologie van MrWork. De technologie biedt Lidl de mogelijkheid om eenvoudig, laagdrempelig en kostenefficiënt een vacature (regionaal) te adverteren bij de wenselijke doelgroep. Lidl maakt hierin gebruik van de data van MrWork om optimale targetingmogelijkheden te borgen. Optimalisatie o.b.v data is een belangrijk onderdeel van de functionaliteiten van de software.
GEBRUIKTE OPLOSSINGEN
Jobs
Geautomatiseerd elke vacature online
RESULTAAT
Koppeling met ATS
De geautomatiseerde koppeling die MrWork biedt, maakt het mogelijk om de data uit het ATS van Lidl te koppelen aan de performance data van het systeem. De enige variabelen die de recruiters voorafgaand aan de livegang van een campagne bepalen zijn de gewenste looptijd en het dagbudget.
In 30 seconden live
Het systeem maakt automatisch advertentievarianten aan uit de content bibliotheek binnen het systeem, waardoor een vacature in minder dan 30 seconden kan worden geactiveerd!
Efficiency
Door gebruik te maken van het platform is er een efficiencyslag gemaakt in (campagne) communicatie via de e-mail, wat recruiters meer tijd oplevert voor core-business werkzaamheden. Daarbij zorgt de tool dat het recruitment team zelfstandig campagnes kan aanmaken en executeren en zo meer verantwoording en autonomie dragen op het gebied van recruitment marketing.
+90% tijdwinst
Lidl heeft een tijdsbesparing van ruim 90% weten te realiseren in het proces van aanvraag tot executie van een campagne!
Flexibiliteit
De vacatures staan gemiddeld 10 dagen live en kunnen eenvoudig worden uitgezet of geheractiveerd wanneer wenselijk. Flexibiliteit is hierin essentieel. Als een vacature gesloten wordt in het ATS dan stopt de campagne automatisch.
+ CPC € 0,25 en relevant
De cost per click ligt hierbij ruim 50% onder de retailbenchmark van €0,70 ct terwijl de relevantie van het verkeer beter is.