×

Boek een gratis demo met een Recruitment Marketing expert van MrWork

In een aantal minuten begeleiden wij jou door onze technologie. Dit geeft een duidelijk overzicht hoe onze technologie kan worden ingezet om jouw recruitment marketing strategie te optimaliseren en je time to hire te verkorten.

Wij willen dat bij onze doelgroep duidelijk wordt wat voor gave dingen Stedin doet. Met de technologie van MrWork behalen we zowel onze kwalitatieve als kwantitatieve doelstellingen.


Uitdaging
Stedin - Hoe laten we de binnenkant van Stedin als werkgever zien aan de buitenwereld?
Stedin heeft een mooi verhaal als werkgever te vertellen. Daarbij zijn er uiteenlopende vacatures die zowel de MBO als HBO/WO opgeleide doelgroep mooie carrièrekansen biedt. Om het werkgeversmerk bij de juiste doelgroepen onder de aandacht te brengen en kwalitatievere sollicitaties te genereren voor de vacature, is vanaf 2019 de technologie van MrWork ingezet. Stedin is in staat om met behulp van deze technologie, zeer nauwkeurig en m.b.v. hypertargeting, de strategische doelgroepen te bereiken en aan te trekken. De technologie van MrWork vergemakkelijkt het adverteren van de vacatures, het opbouwen van de talentpools en het verzamelen van de data uit de samenwerking.
GEBRUIKTE OPLOSSINGEN
Brands
Een volledig verzorgde candidate journey
RESULTAAT
Doelstelling 1
Op het juiste moment de juiste doelgroep bereiken met de juiste content
Behaald
Intern heeft de samenwerking met MrWork gezorgd voor een nieuwe manier van werken.
Doelstelling 2
De krapte op de arbeidsmarkt ontstijgen
+60
60 sollicitanten gemiddeld per maand voor uitdagende technische vacatures.
Doelstelling 3
Automatiseren van de conversie-laag
+31%
Interactie op de vacatures is met 31% gestegen.

Wil jij dit soort artikelen nooit meer missen?

Meld je aan voor Recruitment Stories by MrWork en ontvang je portie inspiratie maandelijks in je mailbox! Een handige en vooral leuke manier om op de hoogte te blijven van belangrijke zaken rondom social recruitment.

Meld je aan voor Recruitment Stories by MrWork

Meld je aan voor Recruitment Stories by MrWork