×

Boek een gratis demo met een Recruitment Marketing expert van MrWork

In een aantal minuten begeleiden wij jou door onze technologie. Dit geeft een duidelijk overzicht hoe onze technologie kan worden ingezet om jouw recruitment marketing strategie te optimaliseren en je time to hire te verkorten.

MrWork helpt QuaRijn met het verstevigen van hun marktpositie op de arbeidsmarkt en het werven van schaarse doelgroepen in de zorg.


Uitdaging
MrWork helpt QuaRijn met het verstevigen van de marktpositie en het werven van schaarse doelgroepen in de zorg
Om te zorgen dat QuaRijn schaarse doelgroepen als verzorgende IG, helpende en wijkverpleegkundigen kan werven, heeft MrWork samen met QuaRijn een recruitment marketing strategie neergezet die zich focust op het meenemen van de doelgroep in het verhaal van QuaRijn, en ze tevens de mogelijkheid biedt om laagdrempelig te solliciteren. Door de doelgroep op deze manier aan te spreken zien we een duidelijke groei in naamsbekendheid, kwalitatief website verkeer en sollicitaties.
GEBRUIKTE OPLOSSINGEN
Brands
Een volledig verzorgde candidate journey
RESULTAAT
Groot bereik en veel interacties
Van de 320.500 bereikte personen toont bijna 20% een hoge mate van interesse in QuaRijn middels interactie met de content (bijvoorbeeld in de vorm van kliks, likes of comments).
20% interactieratio
Deze mensen worden vervolgens meegenomen in de retargetingstrategie voor een relevant vervolg van hun journey.
Toename in (kwalitatief) website verkeer
Dankzij doorlopende campagnevoering zien we dat het website verkeer enorm stijgt. Dit verkeer is met een gemiddelde website sessie van 1:04 minuut en meerdere bezochte pagina's van hoge kwaliteit.
+ 94%
Toename van het website verkeer. De bezoekers tonen interesse in het verhaal van QuaRijn door vaak door te klikken naar andere pagina's.
Stijging in sollicitaties
De campagne heeft gezorgd voor een stijging in het totaal aantal sollicitaties.
200 sollicitaties
Sinds de start van de campagne zijn er in totaal meer dan 200 sollicitaties afgerond.

Wil jij dit soort artikelen nooit meer missen?

Meld je aan voor Recruitment Stories by MrWork en ontvang je portie inspiratie maandelijks in je mailbox! Een handige en vooral leuke manier om op de hoogte te blijven van belangrijke zaken rondom social recruitment.

Meld je aan voor Recruitment Stories by MrWork

Meld je aan voor Recruitment Stories by MrWork