Werkwijze

Het interpreteren van data en het vertalen van learnings naar de juiste de strategie is menselijke expertise. Met Tech & Team creëren we de ideale candidate journey waarmee we jouw kandidaten - ook de 80% latent werkzoekenden - verleiden om bij jouw organisatie te komen werken.

De oplossing die wij bieden bestaat uit slimme software én de expertise van onze mensen. Voor ons is dit de heilige combinatie.

Wij geven jou graag advies over hoe jij onze tech kan gebruiken. Benieuwd naar onze recruitment technologie?

Learning Loop

We interpreteren en analyseren de data van jouw campagnes. Op vaste momenten komen we bij elkaar en nemen we je mee in de learnings met als doel de strategie te optimaliseren voor de volgende learning loop.

Hierbij staan de opgebouwde talent pipeline en de gegenereerde sollicitaties centraal. We zorgen dat jij op de hoogte blijft van relevante ontwikkelingen en de nieuwste technieken in de markt.

Benieuwd hoe een samenwerking er in de praktijk uitziet?

Lees onze cases

Dedicated team

Een samenwerking met MrWork betekent werken met een team van social recruitment experts. Dit team wordt geselecteerd op basis van hun expertise binnen jouw sector en vraagstuk.

Jouw MrWork team bestaat uit een strateeg, een campagnespecialist en een projectmanager. Wij werken als verlengde van jouw organisatie. Samen met jouw specialisten vormen wij één team dat zorgt voor een succesvolle recruitmentstrategie.

Benieuwd hoe ons team jou kan ondersteunen?

Neem contact op