Privacy Statement

  1. WIE ZIJN WIJ EN WAT DOEN WE?
  2. Wij zijn MrWork B.V. Wij bieden diensten aan op het vlak van online recruitment processen via sociale media, zoekmachines en overige online marketing (“Diensten”). Je kunt meer informatie over onze Diensten vinden op de website: www.mrwork.nl (“Website”).

    Deze privacy policy is van toepassing op het gebruik van onze Website en de Diensten die wij aanbieden.

  3. WAT IS DIT?
  4. Dit is een Privacy Policy. In dit document leggen we uit welk soort persoonsgegevens we verzamelen via onze Website en Diensten. We leggen ook uit voor welke doeleinden we de gegevens gebruiken, hoe we ze beveiligen en hoe we ze opslaan.

  5. PRIVACY EN DE RELEVANTE WETGEVING
  6. Wij vinden jouw privacy erg belangrijk. Wij voldoen aan de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (“AVG”), die de verschillende privacywetten in Europese lidstaten per 25 mei 2018 heeft vervangen. Naar deze wetgeving zal hierna worden gerefereerd als de “Relevante Wetgeving”.

  7. TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTER
  8. Met persoonsgegevens wordt alle informatie bedoeld waarmee je direct of indirect geïdentificeerd kan worden. Deze definitie is in overeenstemming met de Relevante Wetgeving. Dit is overigens een brede definitie: zelfs dynamische IP-adressen worden onder omstandigheden aangemerkt als persoonsgegevens.

  9. ONZE POSITITE ALS VERWERKER EN VERWERKINGSVERANTWOORDELIJKE
  10. Wij verzamelen en verwerken de meeste persoonsgegevens namens onze klanten in het kader van onze Services. Onze klanten bepalen het doel en de middelen van deze verwerkingen van persoonsgegevens, wat betekent dat zij als “Verwerkingsverantwoordelijke” in de zin van de Relevante Wetgeving handelen. Wij verwerken deze persoonsgegevens enkel volgens de instructies van onze klanten en niet voor eigen doeleinden. In dit kader handelen wij daarom als “Verwerker” in de zin van de Relevante Wetgeving.

    Los van de verwerking van persoonsgegevens ten behoeve van onze klanten, verzamelen en verwerken wij ook enkele persoonsgegevens voor onze eigen doeleinden. In dit kader handelen wij zelf als Verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Relevante Wetgeving.

  11. WELKE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELEN WIJ?
  12. Als Verwerker

    Als Verwerker verzamelen en verwerken wij de volgende persoonsgegevens namens onze klanten:

    Gegevens van sollicitanten

    Als Verwerkingsverantwoordelijke

    Als Verwerkingsverantwoordelijke verzamelen en verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

    Gegevens van potentiële sollicitanten die een vacature naar zichzelf e-mailen
    Contactgegevens van onze klanten
    Inloggegevens van de accounts van onze gebruikers
    Contactgegevens van potentiële klanten van personen die een formulier invullen op bijvoorbeeld onze website

  13. WAAR WORDEN DE PERSOONSGEGEVENS VOOR GEBRUIKT?
  14. Als verwerker

    Gegevens van sollicitanten

    Wij verwerken de persoonsgegevens namens onze klanten uitsluitend om de gegevens van een sollicitant aan de klant over te dragen. Dit houdt o.a. in dat wij deze persoonsgegevens nooit voor eigen doeleinden zullen bekijken of een kopie voor onszelf zullen opslaan. Verder zullen wij ook de persoonsgegevens wissen zodra onze klanten hierom vragen. Deze en andere afspraken staan vastgelegd in de verwerkersovereenkomst [link] die wij met onze klanten aangaan.

    Gegevens van potentiële sollicitanten

    Wij verwerken de gegevens van potentiële sollicitanten namens onze klanten uitsluitend om onze Diensten aan hen te leveren. Dit houdt o.a. in dat wij met behulp van trackers gepersonaliseerde advertenties (ook bekend als 'op interesses gebaseerde advertenties' of ‘retargeting’) kunnen tonen en de conversie van een online campagne kunnen doormeten. Wij zullen de persoonsgegevens wissen zodra onze klanten hierom vragen. Deze en andere afspraken staan vastgelegd in de verwerkersovereenkomst [link] die wij met onze klanten aangaan.

    Als Verwerkingsverantwoordelijke

    Wij gebruiken de persoonsgegevens als Verwerkingsverantwoordelijke voor de volgende doeleinden:

    Gegevens van potentiële sollicitanten die de job naar zichzelf e-mailen
    Contactgegevens van onze klanten
    Inloggegevens van de accounts van onze gebruikers en klanten
    Contactgegevens van potentiële klanten van personen die formulier invullen op bijvoorbeeld onze website
    Gegevens van potentiële klanten en sollicitanten (bij MrWork)

    Wij verwerken de gegevens van potentiële klanten en sollicitanten (bij MrWor) om met behulp van trackers gepersonaliseerde advertenties (ook bekend als 'op interesses gebaseerde advertenties' of ‘retargeting’) kunnen tonen en de conversie van een online campagne kunnen doormeten.

  15. HOE LANG BEWAREN WE DE PERSOONSGEGEVENS?
  16. Als Verwerker

    Als Verwerker bewaren wij de persoonsgegevens voor onze klanten zo lang als de betreffende klant gebruik maakt van onze Diensten en de persoonsgegevens in die context gebruikt. Als de samenwerking met de klant eindigt, zullen wij de gegevens nog 2 maanden bewaren. Na deze termijn zullen wij de persoonsgegevens en alle kopieën daarvan verwijderen of vernietigen, tenzij we wettelijk verplicht zijn de gegevens langer te bewaren.

    Als Verwerkingsverantwoordelijke

    Als Verwerkingsverantwoordelijke verwijderen wij de persoonsgegevens zodra ze niet meer noodzakelijk zijn voor bovengenoemde doeleinden. In geen geval zullen de persoonsgegevens langer worden bewaard dan vijf jaar na de datum waarop ze voor het laatst zijn gewijzigd. Gegevens over ons eigen personeel bewaren wij zolang als de wet dit voorschrijft.

  17. DELEN WE JOUW PERSOONSGEGEVENS MET ANDEREN?
  18. Als Verwerker

    Als Verwerker, verwerken wij de persoonsgegevens namens onze klanten alleen volgens hun instructies. Wij zullen deze persoonsgegevens nooit met iemand delen, tenzij onze klanten ons hiertoe opdracht geven.

    Het is echter mogelijk dat wij gebruik maken van de diensten van “Sub-Verwerkers” (in opdracht van onze klanten), voor bijvoorbeeld de opslag van de gegevens en het monitoren van recruitmentcampagnes. In dit kader zullen deze Sub-Verwerkers persoonsgegevens ontvangen. De Sub-Verwerkers moeten onze instructies en die van onze klanten over de verwerking van deze persoonsgegevens strikt opvolgen. Zij zullen de persoonsgegevens dus niet voor eigen doeleinden gebruiken. Wij zien erop toe dat alle Sub-Verwerkers voldoen aan de eisen uit de Relevante Wetgeving. De Sub-Verwerkers die wij hiervoor met toestemming van onze klanten als Verwerker kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld: Amazon Web Services, Google en Mandrill.

    Het is daarnaast ook mogelijk dat wij gebruik maken van de diensten van Sub-Verwerkers voor gepersonaliseerde advertenties (ook bekend als 'op interesses gebaseerde advertenties' of ‘retargeting’). De Sub-Verwerkers die wij hiervoor met toestemming van onze klanten als Verwerker kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld: Google, Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze externe leveranciers kunnen uw advertenties weergeven op sites op internet.

    Als Verwerkingsverantwoordelijke

    Wij maken ook gebruik van de diensten van Sub-Verwerkers voor de persoonsgegevens die wij voor onze eigen doeleinden verwerken. De Sub-Verwerkers die wij als Verwerkingsverantwoordelijke kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld: Amazon Web Services, Google, MailChimp, en Salesforce.

    Afgezien van het bovenstaande zullen we jouw gegevens niet delen met derde partijen – tenzij we hiertoe wettelijk verplicht zijn.

  19. EXPORT VAN GEGEVENS BUITEN DE EUROPESE UNIE
  20. Wij kunnen persoonsgegevens overdragen naar partijen buiten de EU, als onze klanten hier om vragen of als een van onze Sub-Verwerkers buiten de EU is gevestigd. De persoonsgegevens zullen alleen overgedragen worden naar landen en/of partijen die een adequaat beschermingsniveau bieden dat voldoet aan de Europese standaarden. Wij zullen onder andere controleren of een organisatie buiten de EU op de Privacy Shield List staat en of beschermingsniveau van het derde land is goedgekeurd door de Europese Commissie.

    Als wij ten behoeve van onze klanten gebruik maken van verwerkers die buiten de EU zijn gevestigd en geen adequaat beschermingsniveau bieden dat voldoet aan de Europese standaarden, dan zullen wij dit vastleggen in de overeenkomsten met de klant. De klant zal, als Verwerkingsverantwoordelijke, zorg dragen voor de vereiste toestemming van de betrokkenen voor het gebruik van deze partijen.

    De overdracht van gegevens buiten de EU zal altijd gebeuren in overeenstemming met de Relevante Wetgeving (zoals artikel 76 lid 1 van de Wet bescherming persoonsgegevens – per 25 mei 2018 vervangen door hoofdstuk 5 van de AVG).

  21. ALGEMENE GEAGGREGEERDE (NIET-PERSOONLIJKE) GEGEVENS
  22. Wij kunnen je persoonsgegevens omzetten in niet-persoonlijke gegevens. Dit betekent dat de gegevens volledig en onomkeerbaar geanonimiseerd en samengevoegd zullen worden: ze bevatten dan geen persoonsgegevens meer omdat er geen identificatie meer kan plaatsvinden op basis van de gegevens. Wij kunnen deze geaggregeerde data delen met handelspartners voor analyse doeleinden, het opstellen van demografische profielen en het verbeteren van onze diensten.

  23. HOE BESCHERMEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?
  24. Wij beschermen de alle persoonsgegevens die wij verwerken tegen ongeautoriseerde of onrechtmatige toegang, wijziging, openbaarmaking, gebruik en vernietiging. We nemen de volgende technische en organisatorische maatregelen om de gegevens te beschermen:

  25. COOKIES
  26. Wij kunnen op onze Website gebruik maken van cookies. Hierbij handelen wij als Verwerkingsverantwoordelijke. Een cookie is een eenvoudig klein tekstbestand dat op je computer kan worden geplaatst wanneer je de Website bezoekt. Dit tekstbestand identificeert je browser en/of computer. Wanneer je onze Website opnieuw bezoekt, zorgt de cookie ervoor dat onze Website je browser of computer herkent.

    Wij maken gebruik van de volgende soorten cookies

    Functionele cookies

    Functionele cookies zijn essentieel voor de werking van onze Website. Ze stellen je in staat om je door onze Website te navigeren en gebruik te maken van de daarin verwerkte functies.

    Analytische of statistische cookies

    Analytische cookies worden gebruikt om de kwaliteit en effectiviteit van de Website te onderzoeken. We kunnen bijvoorbeeld zien hoeveel gebruikers de Website bezoeken en welke pagina’s worden bezocht. We gebruiken deze informatie om onze Website en diensten te verbeteren.

    Als je niet wilt dat cookies worden verzonden naar je computer, kan je dit aan de hand van de cookie-instellingen van je browser veranderen. Houd er rekening mee dat sommige functies of diensten van onze Website mogelijk niet of minder goed functioneren zonder cookies.

    Tracking cookies

    Tracking-cookies volgen het klikgedrag en surfgedrag van onze bezoekers. De cookies van externe leveranciers, waaronder Google, Facebook, Twitter en LinkedIn, kunnen worden gebruikt om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken van een gebruiker aan onze (vacature)website.

    Wij maken gebruik van de volgende cookies
    - Google Tag Manager;
    - Cookie Consent;
    - Facebook Connect;
    - Google Analytics;
    - Hotjar;
    - Linkedin Analytics;
    - Twitter Analytics;
    - Google Analytics Audiences;
    - DoubleClick;
    - Marketo;
    - Linkedin ads.
    - Twitter advertising.
    - Facebook Custom Audiences;
    - Twitter Conversion Tracking;

    Als je niet wilt dat cookies worden verzonden naar je computer kun je je afmelden voor het gebruik van een externe leverancier door naar de afmeldingspagina van het Network Advertising Initiative te gaan.

    U kunt zich ook afmelden voor cookies van Google-cookies. Informatie hierover is beschikbaar in de Instellingen voor advertenties van Google.

  27. WEBSITES VAN DERDE PARTIJEN
  28. Je kunt (hyper)links op onze Website aantreffen die linken naar de websites van partners, leveranciers, adverteerders, sponsoren, licentiegevers of andere derde partijen. We hebben geen controle over de inhoud of de links die verschijnen op deze websites en we zijn niet verantwoordelijk voor de praktijken van websites gelinkt naar of van onze Website. Daarnaast kunnen deze websites, inclusief hun inhoud en links, constant veranderen. Deze websites kunnen hun eigen privacy policy’s, gebruikersvoorwaarden en klantenbeleid hebben. Het browsen en interactie op elke andere website, inclusief websites die zijn gelinkt naar of van onze Website, zijn onderworpen aan de voorwaarden en het beleid van die website.

  29. WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACY POLICY
  30. Wij zijn constant op zoek naar manieren om onze Website en Diensten te verbeteren. We kunnen deze privacy policy daarom van tijd tot tijd updaten. Als wij de privacy policy op significante wijze veranderen, dan zullen wij daar een melding van maken op onze Website samen met de bijgewerkte privacy policy.

  31. JOUW RECHTEN EN ONZE CONTACTGEGEVENS
  32. Zoals omschreven in de Relevante Wetgeving, heb jij het recht om:

    Als je vragen, opmerkingen of zorgen hebt over de manier waarop wij met je persoonsgegevens omgaan, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

    MrWork B.V.
    Westblaak 7A
    3012 KC Rotterdam
    T: 010 737 15 21
    M: info@mrwork.nl
    W: www.mrwork.nl
    KvK nummer: 57298890
    BTW nummer: NL852521480