Onze business partners

MrWork werkt dagelijks samen met verschillende partners om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Van contentpartijen tot ATS-leveranciers. Ben je benieuwd met welke partijen wij allemaal samenwerken en of jouw leveranciers er ook tussenstaan? Neem een kijkje in ons overzicht!

Bekijk onze partners

Filter partners

  • Show all
  • ---
  • Show all
  • ATS
  • Career Pages
  • Content & Design
  • Employer Branding
  • Recruitment Marketing
  • Other
Arrow down

ARA

Content & Design
Employer Branding

We hebben strategie, concept, design en copy, producing en in huis. Al die facetten kunnen we naadloos op elkaar afstemmen. Purpose en culture zijn de belangrijkste triggers om talent aan te trekken. Samen bepalen we waar we de accenten leggen.

Ga naar website

Yoobi

ATS

Online software voor CRM, projecten, facturatie, tijdregistratie, onkosten en verlofbeheer. Cloudgebaseerde software voor personeelsbeheer. Yoobi is schaalbaar, stabiel en wordt geleverd met uitgebreide ondersteuning.

Ga naar website

Phenom

ATS

Phenom is een wereldwijd HR-technologiebedrijf dat een op één platform gebaseerde oplossing en hypergepersonaliseerde ervaringen biedt voor kandidaten, recruiters, werknemers en management via ons op AI gebaseerde Intelligent Talent Experience platform.

Ga naar website

AFAS

ATS

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt moderne bedrijfssoftware om bedrijven en organisaties te automatiseren uit alle branches. Met AFAS software automatiseer je alle HR-processen voor zowel personeels- als salarisadministratie. Laat onnodig administratief werk verdampen!

Ga naar website

Recruitee

ATS

De alles-in-één samenwerkingstool voor werving en selectie: supercharge je sourcing, automatiseer je werving en selectie en evalueer kandidaten efficiënt. Lever een geweldige ervaring op voor kandidaten en stroomlijn je wervingsproces.

Ga naar website

HR Office

ATS

HR Office verbindt en optimaliseert de hele HR-keten met het vooruitstrevende HR Office Connect. Van een carrièrewebsite tot on- en offboarding. Vind, ontwikkel en behoud de juiste medewerkers. Plan je medewerkers duurzaam en kostenefficiënt in door slimme, eenvoudig te matchen (HR) SaaS technologie.

Ga naar website

Connexys

ATS

Connexys Recruitment Software voor werkgevers en bureaus in arbeidsbemiddeling is ontwikkeld op het krachtige Force.com platform van Salesforce. Wij zorgen ervoor dat de grootste wervingsbureaus en HR-afdelingen van bedrijven de beste resultaten behalen.

Ga naar website

Carerix

ATS

Carerix stelt Recruitment Teams in staat om de Ultieme Match te maken tussen talent en vraag. Wij geloven er sterk in dat het maken van de perfecte match altijd draait om het vinden van de juiste balans tussen automatisering en het behouden van de menselijke maat.

Ga naar website

Bullhorn

ATS

Bullhorn personeelssoftware is gemaakt voor wervingsbureaus. Automatiseer de recruitment levenscyclus en laat je bedrijf groeien met onze recruiter CRM, ATS en end-to-end oplossingen.

Ga naar website

Floyd & Hamilton

Other
Career Pages

Samen maken we werving gemakkelijker. Met ons CMS optimaliseer je het volledige recruitment marketing proces en creëer je het WOW-effect: een onuitwisbare positieve ervaring voor elke kandidaat die in contact komt met jouw organisatie.

Ga naar website

Paddap

Career Pages

Een slimme wervingswebsite is de basis van elke succesvolle wervingscampagne. Het is onze missie om elke werkgever in Nederland een platform te bieden om hun employer brand te laten zien. Op deze manier kan je in contact komen met de mensen die bij jouw bedrijf passen.

Ga naar website

Videobird

Content & Design

Een full-service productiebedrijf voor creatieve video's. Of je nu plannen hebt voor een videocampagne voor je nieuwe product, een inspirerende bedrijfsfilm, een serie wervingsvideo's voor nieuw personeel op social media of een diepgaande documentaire, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ga naar website

Employer brand studio

Other
Content & Design

Ik hou ervan om bedrijven, mensen en de prachtige wereld om ons heen vast te leggen in prachtige beelden. Of het nu voor uw website, carrièrepagina, campagnes, social media of marketingmateriaal is. Door mijn jarenlange ervaring in recruitment en employer branding bekijk ik de dingen achter de lens door het oog van een 'recruiter' en heb ik me gespecialiseerd in employer brand fotografie.

Ga naar website

Employer Branding Productie

Content & Design
Employer Branding

We werken met een toegewijd team om de coolste content te creëren die net een tikkeltje spannender, mooier en boeiender is. We produceren het liefst opvallende, boeiende, lachwekkende, actuele content en campagnes om talenten aan te trekken en te behouden en om jouw zorgen te verlichten.

Ga naar website

Henry Handsome

Content & Design
Employer Branding

Henry Handsome helpt merken groeien door ze aantrekkelijker te maken. We geloven dat elk merk de potentie heeft om aantrekkelijker te worden en een sterke, aansprekende merkidentiteit te ontwikkelen. Henry werkt samen met klanten om hun merk te versterken en te laten opvallen.

Ga naar website

ClubgeistBVH

Content & Design

Ons werk draait om Branding by culture. We helpen organisaties, bedrijven en merken bij het ontdekken en vertellen van hun unieke verhaal. Op basis daarvan bedenken we richtinggevende ideeën voor employer branding, internal branding, bedrijfscommunicatie en marketingcampagnes. Over alle media en voor alle platforms.

Ga naar website

Wil jij ook met MrWork samenwerken en op deze pagina staan?

Heb of ken jij een gave recruitment (marketing) oplossing die je met MrWork wilt integreren? Neemt contact met ons op! We brainstormen graag met je over de mogelijkheden.

Neem contact op