Wij zijn MrWork

Krapte op de arbeidsmarkt? Bij MrWork geloven we dat we dankzij social media juist in de Gouden Eeuw van recruitment leven.


Wij helpen jouw bedrijf de directe lijn met je doelgroep maximaal te benutten: een heldere recruitmentstrategie, talent pipelines opbouwen en je employer brand versterken. We verleiden de juiste kandidaten en zorgen dat zij solliciteren.

Ontdek met ons de Gouden Eeuw van recruitment!

Mees from Mrwork

Er was eens..

Een man die een hekel had aan solliciteren. Altijd dat eenzijdige proces, altijd bleef de cultuur van een bedrijf onderbelicht en nooit werd duidelijk wat er écht binnen een organisatie gebeurde. Zaken die minstens zo belangrijk zijn als een functieomschrijving of arbeidsvoorwaarden… In de nieuwe transparante wereld van social media vond hij het antwoord. Waarom zou je als bedrijf niet gebruik maken van deze directe verbinding met mensen?

Mees van Velzen is de oprichter van MrWork. Hier brengt hij zijn visie tot leven. En die visie is simpel. Laat als bedrijf zien wie je bent en verbind zo het juiste talent aan je merk. Je kunt nu met iedereen de dialoog aangaan. Een unieke kans.

Unieke combinatie van Tech & Team

Dit is onze filosofie. We zijn overtuigd van de kracht van technologie. Maar niet zonder de menselijke touch. Onze campagnes zijn een samenspel van onze technologie met de interpretatie van onze specialisten.

Door de data constant te interpreteren en te analyseren, nemen we je mee in de learnings. Vervolgens adviseren we je hoe de de strategie te optimaliseren is zodat je jouw doelgroep verleidt en aan je weet te binden.

tech and team tech and team

Join the team

arrow