Wij zijn MrWork

Krapte op de arbeidsmarkt? Bij MrWork geloven we dat we dankzij social media juist in de beste tijd voor recruiters leven.

Wij helpen jouw bedrijf de directe lijn met je doelgroep maximaal te benutten: een heldere recruitmentstrategie, talent pipelines opbouwen en je employer brand versterken. Zo verleid je de juiste kandidaten en zorg je dat zij solliciteren.


Mees from Mrwork

Er was eens..

Iemand die een hekel had aan solliciteren. Altijd dat eenzijdige proces, altijd bleef de cultuur van een bedrijf onderbelicht en nooit werd duidelijk wat er écht binnen een organisatie gebeurde. Zaken die minstens zo belangrijk zijn als een functieomschrijving of arbeidsvoorwaarden. In de nieuwe transparante wereld van social media vond hij het antwoord. Waarom zou je als bedrijf niet gebruik maken van deze directe verbinding met mensen?

Vanuit dit idee is MrWork geboren. We streven ernaar om bedrijven een connectie te laten maken met al het voor hun relevante talent door hun employer brand en vacatures actief bij het juiste talent onder de aandacht te brengen. Dit maakt het sollicitatieproces gelijkwaardiger doordat kandidaten meer informatie tot hun beschikking hebben en stelt zowel bedrijven als kandidaten in staat om beter te onderzoeken of er een match is. 

Unieke combinatie van Tech & Team

Dit is onze filosofie. We zijn overtuigd van de kracht van technologie. Maar niet zonder de menselijke touch. Onze campagnes zijn een samenspel van onze technologie met de interpretatie van onze specialisten.

Door de data constant te interpreteren en te analyseren, nemen we je mee in de learnings. Vervolgens adviseren we je hoe de de strategie te optimaliseren is zodat je jouw doelgroep verleidt en aan je weet te binden.

tech and team tech and team

2.000+ bedrijven geholpen met gerichte recruitment marketing

Join the team

arrow