MrWork Leads MrWork Leads

Haal jouw websitebezoekers uit de anonimiteit

Maak persoonlijk contact met jouw organisatie laagdrempelig en krijg direct toegang tot het beste talent met onze lead generatie technologie. Geef jouw kandidaten de kans om op nieuwe manieren te solliciteren en informatie in te winnen. En bouw aan een duurzame talentpool van kwalitatieve leads.

leads

99% van jouw website bezoekers solliciteert niet

Gemiddeld solliciteert 1% van de bezoekers op een werken-bij pagina. De overige 99% blijft anoniem. Benut dit enorme potentieel van je website met leadgeneratie van MrWork. Zorg dat meer kandidaten uit de anonimiteit komen en verhoog je conversie met wel 10x.

leads

Praat als eerste met kandidaten

Met MrWork Leads krijg je contact met kandidaten voordat ze actief gaan solliciteren. Dit betekent dat je nog geen concurrentie hebt. Zorg ervoor dat jij als eerste toegang hebt tot het beste talent!

leads

Bied iedere kandidaat een unieke reis

De gemiddelde kandidaat bestaat evenmin als de gemiddelde mens. Iedere kandidaat heeft een unieke informatiebehoefte. Door kandidaten in staat te stellen om vragen te stellen vóór zo overgaan tot sollicitatie, neem je drempels weg en verhoog je je conversie.

CZ

CZ

“Dankzij de samenwerking met MrWork staan we nu veel meer in de etalage bij ITers”

Bekijk deze case Bekijk alle cases
“Dankzij de technologie van MrWork zetten wij de opgebouwde interesse om in leads via whatsapp gesprekken”

CZ
“MrWork denkt altijd met ons mee over innovatieve oplossingen, samen zijn wij een Click to Messenger pilot gestart. En met succes!''

Alliander
''Gemiddeld tussen de 150 en 200 sollicitaties per maand vanuit schaarse doelgroepen.''

Sogeti

Trusted by