MrWork Leads MrWork Leads

Haal jouw kandidaten uit de anonimiteit

Maak persoonlijk contact met jouw organisatie laagdrempelig en krijg direct toegang tot het beste talent met onze lead generatie technologie. Geef jouw kandidaten de kans om op nieuwe manieren te solliciteren en informatie in te winnen. En bouw aan een duurzame talentpool van kwalitatieve leads.

leads

Laat de 99% die niet solliciteert niet onbenut

Gemiddeld genereert een werken-bij pagina 1% sollicitaties. De rest van je bezoekers blijft anoniem. Benut dit enorme potentieel van je website met lead generatie van MrWork. Zorg dat meer kandidaten uit de anonimiteit komen en verhoog je conversie tot wel 6x.

leads

Geen concurrentie meer op je kandidaten

Met MrWork Leads krijg je contact met kandidaten voordat ze actief gaan solliciteren. Dit betekent dat je nog geen concurrentie hebt. Zorg ervoor dat jij als eerste toegang hebt tot het beste talent!

leads

Iedere kandidaat is uniek

De gemiddelde kandidaat bestaat evenmin als de gemiddelde mens. Iedere kandidaat heeft een unieke informatiebehoefte. Door kandidaten in staat te stellen om vragen te stellen, neem je drempels voor sollicitatie weg en verhoog je je conversie.

CZ

CZ

“Dankzij de samenwerking met MrWork staan we nu veel meer in de etalage bij ITers”

Bekijk deze case Bekijk alle cases
“Dankzij de technologie van MrWork zetten wij de opgebouwde interesse om in leads via whatsapp gesprekken”

CZ
“MrWork denkt altijd met ons mee over innovatieve oplossingen, samen zijn wij een Click to Messenger pilot gestart. En met succes!''

Alliander
''Gemiddeld tussen de 150 en 200 sollicitaties per maand vanuit schaarse doelgroepen.''

Sogeti

Trusted by