×

Boek een gratis demo met een Recruitment Marketing expert van MrWork

In een aantal minuten begeleiden wij jou door onze technologie. Dit geeft een duidelijk overzicht hoe onze technologie kan worden ingezet om jouw recruitment marketing strategie te optimaliseren en je time to hire te verkorten.

MrWork Jobs

Al jouw vacatures altijd online zichtbaar bij zowel de actief als latent werkzoekenden binnen jouw doelgroep, volledig geautomatiseerd. Zet jouw vacatures altijd (geautomatiseerd) online op de juiste kanalen, bij de juiste doelgroep. Met behulp van onze MrWork technologie zorg jij ervoor dat jouw vacatures worden getoond aan de meest relevante actieve en passieve kandidaten. Zo werf je makkelijker, sneller en tegen lagere kosten volledig zelfstandig de beste kandidaten.

Foto van Jobs

Waarom onze tech


Waarom MrWork Jobs

Jij hebt de controle

Via ons MrWork Jobs systeem kun je geautomatiseerde campagnes starten voor al jouw vacatures. Wil je er geen omkijken naar hebben? Geen probleem, dan activeren we al je vacatures automatisch. Zelf bepalen welke vacatures extra zichtbaarheid nodig hebben? Met slechts één vinkje zet jij jouw campagnes aan of uit!

Bouw je eigen data en vergelijk

Hoe reageren kandidaten op jouw vacatures in vergelijking met het gemiddelde voor jouw sector? Welke content en (welke) vacatureteksten werken het beste? Onze MrWork Jobs technologie zorgt voor constante optimalisatie van jouw campagnes door slimme data- en content analyse.

Bereik alle doelgroepen en relevante kandidaten

MrWork Jobs kan worden ingezet voor iedere doelgroep. Met onze technologie bereik je al jouw passieve en actieve kandidaten, crossmediaal, tegen lage (flexibele) kosten en met maximale relevantie.

Koppel onze tech aan jouw ATS

Gebruik het MrWork Jobs dashboard als stand-alone oplossing of koppel onze technologie in een handomdraai aan jouw Applicant Tracking System (ATS) of CRM.

Al meer dan 1.000 organisaties kiezen voor onze recruitment marketing oplossingen. Jij ook?

"Het aantal openstaande vacatures bleef toenemen en het werd steeds lastiger om de juiste mensen te vinden. Aan de hand van de verkregen insights en adviezen vanuit MrWork is de candidate journey geoptimaliseerd. Dit heeft gezorgd voor kwalitatiever verkeer dan ooit tevoren. De campagne van MrWork behoort tot de belangrijkste verwijzing van verkeer naar onze werken-bij website."

Dura Vermeer

"Wij merkten dat veel monteurs niet wisten wat je bij de ANWB in een soortgelijke functie doet. Tijdens de campagne werd in specifieke gebieden binnen Nederland gezocht naar geschikte automonteurs. Soms krijgen we het letterlijk te horen: ‘Ik zag op Facebook dat jullie op zoek zijn naar versterking.’ Dat is natuurlijk goud!"

ANWB

"Tijdens sollicitatiegesprekken vertelden we over Sogeti en over de diversiteit van onze dienstverlening. Regelmatig kregen we een reactie als 'Ow, wat gaaf! Dat wist ik helemaal niet...' Wij weten nu onze doelgroep beter te bereiken en qua engagement zien we dat de cijfers steeds waardevoller worden. De volgende stap wordt het terugzien van onze resultaten in de kandidaten die we aantrekken. We zijn op de goede weg."

Sogeti

"We zitten met CZ in Tilburg en niet in de Randstad. Voor veel IT'ers is dat een obstakel. Ook is een verzekeringsmaatschappij voor de buitenwereld misschien niet direct de meest sexy branche. We staan nu veel meer in de etalage. We zien dat terug in onze engagement en we zijn ervan overtuigd dat dit alleen nog maar verder toe zal nemen."

CZ

Dennis

Wil jij weten hoe onze recruitment technologie en services jou kunnen helpen bij het werven van de beste kandidaten voor al jouw vacatures? Laat je gegevens achter en we bellen binnen een werkdag terug

Call 010-737 15 21