MrWork Jobs MrWork Jobs

Jouw vacatures altijd op het netvlies bij de juiste kandidaten

Bereik met jouw vacatures doorlopend de juiste kandidaten. Breng je vacatures naar koude én warme kandidaten met een paar kliks of kies voor volledige automatisering met MrWork Jobs.

jobs

Bereik kandidaten waar ze de meeste tijd doorbrengen

Zodra je je vacature activeert wordt deze binnen een paar seconden geadverteerd en zo aan de juiste kandidaten getoond. Zo zijn jouw vacatures doorlopend aanwezig waar de kandidaten zich bevinden.

jobs

Solliciteren was nog nooit zo makkelijk

Je kunt kandidaten naar een vacature op je website leiden, maar je kunt er ook voor kiezen om het makkelijker te maken om te reageren. Laat kandidaten direct op de Social Media hun gegevens delen, of stel ze in staat om een gesprek te starten met jouw recruiters op WhatsApp.

jobs

Breng ook je evenementen onder de aandacht

Wil jij op andere manieren kandidaten benaderen dan met vacatures? Binnen Jobs heb je de mogelijkheid om andere conversie gerichte campagnes zelf op te zetten in een handomdraai. Breng ook jouw netwerkeventementen, webinars en e-books onder de aandacht bij de juiste kandidaten!

Lidl

Lidl

“Binnen 1 minuut zelfstandig en geautomatiseerd een vacature campagne starten!

Bekijk deze case Bekijk alle cases
“Dankzij de softwareoplossing van MrWork kunnen onze regionale recruiters binnen 1 minuut zelfstandig en geautomatiseerd een vacature campagne starten!”

Lidl
“Dankzij de campagnes zijn er 50 nieuwe monteurs bij ANWB gestart in de 'probleemgebieden'.”

ANWB
“Vorig jaar zijn er in totaal 59 nieuwe buitendienstmedewerkers aangenomen en 2.427 sollicitaties gegenereerd.”

Würth

Trusted by