MrWork Brands MrWork Brands

Bouw de optimale candidate journey

Word top-of-mind bij iedere relevante kandidaat met MrWork Brands. Laat de concurrentie achter je door kandidaten mee te nemen in jouw employer brand via de online kanalen waar zij zich bevinden.

brands

Neem de kandidaat mee op een reis

Stel je candidate journey samen met de MrWork technologie. Met onze handige set-and-forget interface neem je de kandidaat stap voor stap mee in jouw werkgeversmerk en plan je in één keer meerdere maanden of zelfs een jaar vooruit.

brands

Maak het persoonlijk

Met onze technologie zorg je voor een persoonlijk journey voor iedere kandidaat. Dankzij onze krachtige retargeting mogelijkheden bouw je talentpools en laat je mensen op het juiste moment de content zien waar zij naar op zoek zijn.

brands

Leer de ins en outs van je doelgroep

Met de real-time statistieken en data inzichten van MrWork krijg je inzicht in wat wel en niet werkt voor jouw doelgroep. Zo werk je voortdurend toe naar de optimale candidate journey.

QuaRijn

QuaRijn

“Van de 320.500 bereikte personen toont bijna 20% een hoge mate van interesse in QuaRijn middels interactie met de content.”

Bekijk deze case Bekijk alle cases
“Doordat de campagnes flexibel kunnen worden aangezet, besparen we niet alleen media-budget, maar creëren we ook tijdwinst!''

VolkerWessels Telecom
“Wij willen dat alle jongeren die een bijbaan zoeken kiezen voor Praxis. Dankzij de technologie van MrWork hebben we 1.000 sollicitaties per maand.”

Praxis
“Een grote stijging op het website verkeer, wat heeft geleid tot 200 sollicitaties per maand”

QuaRijn

Trusted by