Moeilijke doelgroepen bereik je met Social Recruitment

AmsterdamJava Developer

24 jaar         36 jaar
Uw doelgroep in kaart

Doelgroep analyse

Uw doelgroep wordt geanalyseerd met de Social Media Search Engine van MrWork. Zo weet u precies hoe groot uw doelgroep van kandidaten is, en waar deze zich online beweegt.

Met behulp van data van duizenden campagnes uit het verleden bepaalt de MrWork software vervolgens de ideale campagne strategie voor uw doelgroep.
Scan uw doelgroep

Campagne mobiel

Geavanceerde targeting tools

Middels een combinatie van Social Media, Search en Programmatic advertising wordt de doelgroep met uw vacatures in aanraking gebracht. Door het uitgebreid A/B testen van tientallen verschillende variaties komt uw doelgroep gegarandeerd in aanraking met de best werkende content.

Java Developers 1.400

Business Development Manager 5.700

Projectcoördinator 3.900

Assistent Controller 8.400

Talentpool software

De MrWork software houdt precies bij hoe geïnteresseerd uw doelgroep is in uw onderneming. Iedereen die interesse toont wordt opgeslagen in uw eigen talentpool.

De campagne richt u vervolgens in naar de interesse van de kandidaten in uw doelgroep, zodat de juiste kandidaten reageren.

MrWork Dashboard campaign report

Real-time inzicht in uw campagnes

De resultaten van de campagnes zijn real-time terug te vinden in het klantendashboard. Op die manier bent u volledig op de hoogte van de voortgang van uw campagnes.

Start een gratis account

Start uw gratis campagne

Weten welke netwerken u het beste in kunt zetten? Start uw gratis campagne en test onze service. Wij bieden u een gratis 5 daagse campagne aan voor een van uw vacatures.