×

Boek een gratis demo met een Recruitment Marketing expert van MrWork

In een aantal minuten begeleiden wij jou door onze technologie. Dit geeft een duidelijk overzicht hoe onze technologie kan worden ingezet om jouw recruitment marketing strategie te optimaliseren en je time to hire te verkorten.

MrWork Brand Activation

Laad jouw employer brand bij de beste kandidaten, op het juiste moment, via de best presterende kanalen. Met behulp van MrWork Brand Activation bereik en verleid jij het gedeelte van jouw doelgroep dat zich aangetrokken voelt tot jouw cultuur, missie en/of visie. Zo bouw je aan talentpools van kandidaten die ervan overtuigd zijn dat jouw bedrijf de ideale werkgever is voor een volgende stap in hun carrière.

Foto van Brand

Waarom onze tech


Waarom Brand Activation

De beste wervingskanalen in één oplossing

Met MrWork Brand Activation combineer je meerdere media-kanalen, uitingen en content in één strategie. Door slim gebruik te maken van performance-data en look-a-like targeting zorgen wij ervoor dat je gehele doelgroep (passieve en actieve kandidaten) zo effectief mogelijk bereikt wordt op de kanalen waar zij elke dag veel tijd doorbrengt.

Werf zelfstandig al je kandidaten

Brand Activation helpt jou bij het bouwen van online talentpools van kandidaten die meerdere keren interesse hebben getoond in jou als werkgever. Zowel voor nu, als voor de toekomst! Het opbouwen van deze talentpools stelt je in staat om zelfs de meest schaarse profielen zelfstandig te werven tegen een minimale time- en cost per-hire.

Personaliseer de ervaring van je kandidaten

Met behulp van onze MrWork Brand Activation technologie zorg jij ervoor dat de juiste kandidaten de juiste content op het juiste moment te zien krijgen. Op basis van het gedrag van jouw doelgroep, bepaalt onze technologie welke vervolg content zij te zien krijgen. Zo doorloopt iedere kandidaat een candidate-journey die is afgestemd op zijn persoonlijke voorkeuren en gedrag. Is iemand klaar om te solliciteren? Apply now!

Ondersteuning door ons team van experts

Ieder recruitment vraagstuk vraagt om een gerichte, individuele aanpak en bijbehorende strategie. Onze Tech en Team werkwijze bestaat uit de combinatie van onze slimme technologie en de jarenlange recruitment marketing expertise van onze mensen. Deze combinatie van technologie en maatwerk zorgt voor de optimale vertaling van jouw uitdaging naar een passende, unieke en slim uitgewerkte strategie.

Pipeline Pipeline

Al meer dan 1.000 organisaties kiezen voor onze recruitment marketing oplossingen. Jij ook?

""Het aantal openstaande vacatures bleef toenemen en het werd steeds lastiger om de juiste mensen te vinden. Aan de hand van de verkregen insights en adviezen vanuit MrWork is de candidate journey geoptimaliseerd. Dit heeft gezorgd voor kwalitatiever verkeer dan ooit tevoren. De campagne van MrWork behoort tot de belangrijkste verwijzing van verkeer naar onze werken-bij website.""

Dura Vermeer

""We zitten met CZ in Tilburg en niet in de Randstad. Voor veel IT'ers is dat een obstakel. Ook is een verzekeringsmaatschappij voor de buitenwereld misschien niet direct de meest sexy branche. We staan nu veel meer in de etalage. We zien dat terug in onze engagement en we zijn ervan overtuigd dat dit alleen nog maar verder toe zal nemen.""

CZ

""Tijdens sollicitatiegesprekken vertelden we over Sogeti en over de diversiteit van onze dienstverlening. Regelmatig kregen we een reactie als 'Ow, wat gaaf! Dat wist ik helemaal niet...' Wij weten nu onze doelgroep beter te bereiken en qua engagement zien we dat de cijfers steeds waardevoller worden. De volgende stap wordt het terugzien van onze resultaten in de kandidaten die we aantrekken. We zijn op de goede weg.""

Sogeti

""Wij merkten dat veel monteurs niet wisten wat je bij de ANWB in een soortgelijke functie doet. Tijdens de campagne werd in specifieke gebieden binnen Nederland gezocht naar geschikte automonteurs. Soms krijgen we het letterlijk te horen: ‘Ik zag op Facebook dat jullie op zoek zijn naar versterking.’ Dat is natuurlijk goud!""

ANWB

Dennis

Wil jij weten hoe onze recruitment technologie en services jou kunnen helpen bij het werven van de beste kandidaten voor al jouw vacatures? Laat je gegevens achter en we bellen binnen een werkdag terug

Call 010-737 15 21