Onze social recruitmentoplossing is altijd maatwerk

Diensten

MrWork levert wat de verwachting belooft: onze recruitmentoplossing verbindt organisaties met alle relevante kandidaten op social media. Hierbij is het vertrekpunt altijd de kandidaat. En die is, net als elke organisatie, elke keer anders.

Voor succesvolle recruitment creëren onze experts daarom met onze werkwijze een oplossing op maat waarbij onze unieke social software de basis vormt. Het één kan niet zonder het ander. Dit deden we o.a. al eerder voor de Royal BAM groep, Alliander en Sogeti. Wij recruiten voor klant Expedia, Barclays en P&G ook internationaal.
employer brand activation advertentie Sogeti instagram

Employer Brand Activation

In de huidige arbeidsmarkt is het essentieel om uit de dragen wie je bent en waarom mensen bij je moeten komen werken. Wij zorgen dat jullie unieke verhaal altijd zijn weg vindt naar de juiste mensen uit je doelgroep. We zorgen dat je je doelgroep steeds beter leert kennen. Zo bouwen we samen de perfecte candidate journey voor jouw organisatie.

Neem contact op

Social Job Automation

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een doelgroep met enkel latent werkzoekenden, of juist een hele actieve doelgroep aan wilt spreken. Waar je ook naar op zoek bent, MrWork zorgt dat de talenten die bij jouw organisatie passen altijd op de hoogte zijn van de posities die bij jullie bedrijf openstaan. Zo ben je zowel met je vacatures als organisatie altijd top of mind bij je doelgroep.

Neem contact op
social job automation advertentie Alliander instagram

Onze recruitmentoplossing is altijd een uniek antwoord op een unieke vraag. Het optimaliseren, rapporteren en veranderen doen we samen in het ConnectionCenter

Klanten

BAM, Alliander, Sogeti gingen eerder al social met MrWork. Voor Expedia, Barclays en P&G deden we dit ook in het buitenland

Zie cases