“De technologie van MrWork helpt VolkerWessels Telecom bij het werkgeversmerk top of mind maken bij de doelgroep.‘’


uitdaging
Het aantal openstaande vacatures bleef toenemen
Van de Monteurs in de driehoek Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht is 83% met de campagne in aanraking gekomen. De campagne heeft gezorgd voor een gemiddelde toename van 50% in het aantal gesprekken die een recruiter per week voert dankzij de verhoogde instroom van leads en sollicitaties. De instroom van sollicitaties is met maar liefst 254% gestegen in de eerste 6 weken na start van de campagne.

GEBRUIKTE OPLOSSINGEN
Brands
Een volledig verzorgde candidate journey
RESULTAAT
Geavanceerde statistieken
De koppeling die het MrWork platform biedt, zorgt voor diepgaande inzichten in de performance van de campagnes. Elke 2 maanden is er een learning loop die de KPI’s en doelen voor de komende periode definieert. Zo weten we ten allen tijde waar we mee bezig zijn in de campagne.
1 overview
De data tool in de technologie geeft inzichten in de gemiddelde CPC’s, CPA’s, best presterende bronnen en andere metrics.
Lead generatie
Door gebruik te maken van het platform is het mogelijk om warme leads te genereren die interesse hebben getoond in het voeren van een gesprek met VolkerWessels Telecom als aantrekkelijk technisch werkgever. Hierdoor wordt het voor de doelgroep laagdrempeliger om contact op te nemen.
Conversie doelen
VolkerWessels Telecom is in staat gebleken om het aantal inkomende sollicitaties met maar liefst 254% te laten stijgen in slechts 6 weken tijd.
Tijdsbesparing
Vacatures staan gemiddeld 25 dagen live. Afhankelijk van de instroom bepalen we of een campagne offline kan, of bijvoorbeeld meer media druk of een aangepaste targeting nodig heeft. Dit allemaal in een handomdraai.
Tijdwinst
Doordat de campagnes flexibel kunnen worden aangezet, besparen we niet alleen media-budget, maar creëren we ook tijdwinst.

Wil jij dit soort artikelen nooit meer missen?

Meld je aan voor Recruitment Stories by MrWork en ontvang je portie inspiratie maandelijks in je mailbox! Een handige en vooral leuke manier om op de hoogte te blijven van belangrijke zaken rondom recruitment marketing en marketing automation.

Meld je aan voor Recruitment Stories by MrWork

Meld je aan voor Recruitment Stories by MrWork