Job Marketing voor TNT

“Dankzij de recruitment software is TNT minder tijd kwijt aan het werven van nieuwe werknemers.”

Opdracht

TNT is altijd op zoek naar mensen met hele uiteenlopende profielen. Van IT tot Sales en Marketing. Om deze mensen te vinden zet TNT de vacature campagnes van MrWork in.

TNT-job-marketing-foto-case

Uitvoering

MrWork brengt eerst de gezochte doelgroep in kaart met de speciaal hiervoor ontwikkelde Social Media Search Engine. Hiermee wordt gekeken hoe groot deze doelgroep is, en hoe deze het beste via Social Media aangesproken kan worden.

Vervolgens wordt deze doelgroep aangesproken met gerichte uitingen en advertenties op de verschillende Social Media netwerken.

De MrWork software monitort en optimaliseert de campagnes dagelijks om tot het maximale resultaat te komen.

Opzet

Omdat TNT zoveel verschillende doelgroepen zoekt, is een individuele aanpak per vacature zeer belangrijk. MrWork formuleert voor iedere vacature een aparte strategie, afhankelijk van de doelgroep die TNT zoekt.

Resultaat

MrWork zorgt dat ook latent werkzoekenden solliciteren op de vacatures van TNT. Op deze manier is TNT in staat om mensen van een hogere kwaliteit aan te nemen en wordt er minder tijd en geld besteed aan het selectieproces. Daarnaast versterken deze campagnes de naamsbekendheid van TNT en wordt het verkeer naar de werken-bij website verhoogd.

TERUG NAAR CASES