''Dankzij de samenwerking met MrWork weten kandidaten eindelijk wat we hier te bieden hebben.''


Uitdaging
Het aantal openstaande vacatures bleef toenemen
Met de naamsbekendheid van de ANWB en haar iconische Wegenwacht zit het wel snor, zou je denken. Toch merkte het bekende gele bedrijf dat het op het gebied van recruitment soms lastig is de juiste automonteurs te vinden. Vaak werkzaam in een garage, terwijl de ANWB staat te springen om deze specialisten op de weg in te zetten. Reden genoeg om met MrWork een samenwerking te starten om deze monteurs de weg naar de gele bolide te wijzen.

oplossing
Specifieke doelgroepbenadering in specifieke gebieden
De vraag naar monteurs is in specifieke provincies in Nederland substantieel groter dan in andere provincies. Daarom is er gekozen voor een lokale aanpak waarbij de doelgroep in deze gebieden eerst de ANWB als werkgever leert kennen door op het juiste moment relevante content aan te bieden. Vervolgens werd een potentieel geïnteresseerde monteur voorzien van aanvullende content om de interesse verder op te wekken. Tot slot kreeg de automonteur middels retargeting campagnes beschikbare vacatures te zien die aansloten op haar voorkeuren.

GEBRUIKTE OPLOSSINGEN
Brands
Een volledig verzorgde candidate journey
Jobs
Geautomatiseerd elke vacature online
RESULTAAT
Doelstelling 1
Het merk ANWB opnieuw op de kaart zetten bij monteurs.
140.000
Monteurs bereikt met de campagnes.
Doelstelling 2
Interesse en interactie vanuit de doelgroep met het werkgeversmerk van ANWB verhogen.
+ 3.000
Websitebezoeken per maand door monteurs op de website van de ANWB.
Doelstelling 3
Sollicitaties genereren in de regio’s waar de ANWB de grootste behoefte had aan monteurs.
50 hires
Dankzij de campagnes zijn er 50 nieuwe monteurs bij ANWB gestart in de 'probleemgebieden'.
Ontdek hoe de technologie van MrWork voor jou werkt
Wil jij meer weten over hoe onze recruitment technologie jou kan helpen bij het werven van de beste kandidaten voor je vacatures? In ongeveer 30 minuten leidt een van onze experts je door ons dashboard en maak je vrijblijvend kennis met de recruitment technologie van MrWork. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden die onze technologie biedt voor jouw recruitment strategie