Candidate journey

Hoe kom je in contact met je doelgroep? En hoe leren ze jouw bedrijf beter kennen? Bij MrWork hebben we hier de ultieme Candidate Journey voor ontwikkeld. Afgestemd op jouw wensen, jouw doelgroep en jouw doelstellingen. Altijd maatwerk.

ZO CREËREN WIJ DE ULTIEME CANDIDATE JOURNEY

Candidate Journey Stream

01.We verbinden je merk met de juiste doelgroep

Ons vertrekpunt is altijd jouw kandidaat. Waar vinden we hem of haar? Het antwoord is social media! Met aansprekende content op de juiste kanalen als Facebook, LinkedIn, Instagram én Google planten we zorgvuldig en doordacht het employer branding zaadje. De reactie die we opwekken: "Wat is dit een toffe werkgever. Ik wist helemaal niet dat ze dit soort dingen deden!" Er ontstaat een betrokkenheid en je wilt meer te weten komen over het bedrijf.

02.We verbinden je met jouw kandidaten

Nu de interesse is aangewakkerd nemen we je kandidaat aan de hand in deze candidate journey. Met storylines die bij hem passen en hem aanspreken brengen we het verhaal van jouw bedrijf haarscherp in beeld.

We zoomen in op de kanalen en social media van het bedrijf. Je kandidaat raakt vertrouwd met het merk en een bezoekje aan de werken-bij website is nu zo gemaakt. Hij behoort inmiddels tot de talentpool van je bedrijf; iemand met een groeiende oprechte interesse.

Candidate Journey Talentpool
Candidate Journey Candidates

03.We zorgen dat de juiste kandidaten solliciteren

De geïnteresseerde kandidaat wijzen we nu subtiel op jouw vacatures die voor hem interessant kunnen zijn. Hij is inmiddels bekend met jouw organisatie, kent de cultuur, hij weet met welke mooie projecten jullie bezig zijn... hij ziet zichzelf hier haast al werken. Op het juiste moment krijgt jouw kandidaat de mogelijkheid om te solliciteren gepresenteerd. En die verleiding? Die is nu wel erg groot!

Het is de optimale candidate journey. Van verleiden naar verbinden tot solliciteren. Een voortdurende dialoog tussen organisatie en kanidaat. Met de juiste sollicitaten voor jouw bedrijf als resultaat.

MrWork is er om jou te helpen!

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Neem contact op met Loes Verblaauw