Eindelijk video op je LinkedIn tijdlijn

13 april 2018 - Naomi van Bemmelen

Het is je wellicht opgevallen dat er de afgelopen maanden steeds meer video’s voorbij komen op LinkedIn. Ze geven gebruikers hiermee (eindelijk) de mogelijkheid om video’s te delen met hun persoonlijke netwerk. Bij LinkedIn noemen ze dit Native Video. Wij zien dit voor organisaties als een enorme kans om je employer brand te versterken bij de (latent) werkzoekenden.

Met Native Video kun je direct video’s delen met je netwerk in LinkedIn. Deze videoadvertenties kun je ook nog eens uitbreiden met een leadformulier. De video speelt af, terwijl de kandidaat het formulier invult. Dit is een voordeel ten opzichte van video met een lead ad op Facebook. 

Uit onze database en jarenlange ervaring blijkt dat video een effectief middel is om (latente) kandidaten kennis te laten maken met je organisatie. Door de gedeelde video content krijgt je kandidaat (onbewust) een gevoel over je organisatie en dat via het zakelijk meest relevante netwerk. 

Vanuit onze social expertise op de arbeidsmarkt hebben we deze nieuwe feature beschikbaar gemaakt in onze technologie. Onze consultants vertellen je er graag meer over.