Bij de keuze voor een softwarepartner let je waarschijnlijk niet alleen op de functionaliteiten van de tool, maar ook op zaken als informatiebeveiliging. Misschien een iets minder spannend onderwerp, maar wel hartstikke belangrijk. Bij MrWork hechten we veel waarde aan informatiebeveiliging en privacy en gaan we zorgvuldig om met gegevens. We zijn blij dat BSI dat nu heeft bekrachtigd met het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging!

Sinds de invoering van de AVG zijn de regels rondom gegevensbescherming veranderd. Deze wetgeving heeft ook betrekking op employer branding en recruitment marketing, want hierbij verzamel je regelmatig gegevens van kandidaten, bijvoorbeeld in leadadvertenties op social media. Met alle gegevens die we verzamelen via MrWork Brands, Jobs en Leads gaan we zorgvuldig om. Dat deden we al en dat blijven we doen.

Wat dat betreft dus niks nieuws onder de horizon, behalve dat experts nu – na een interne audit – hebben bevestigd dat onze informatiebeveiliging dik in orde is. Het ISO 27001 certificaat is in de pocket!

Daarmee voldoen we aan de wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging en dat geeft jou – als gebruiker van onze software – rust en vertrouwen. Over de bescherming van gegevens hoef jij je geen zorgen te maken. Dat is in goede handen, zodat jij je kunt focussen op het versterken van je werkgeversmerk en het invullen van vacatures.

Ook interessant

Plan een belletje

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief